Ny hjemmeside

Få en pæn og professionel hjemmeside, hvor alt er klaret for dig

Hvorfor skal mit firma have en hjemmeside?

Med en hjemmeside sender du et professionelt signal til dine kunder og partnere.

Det gør det også meget nemmere for dine kunder, at finde svar på gængse spørgsmål såsom åbningstider, og sparer dig i sidste ende for tidskrævende telefonopkald.

Virksomheder, der ikke har en hjemmeside, dukker måske aldrig op i kundernes bevidsthed, fordi de ikke kommer frem, når kunderne søger på f.eks. Google.

Med en hjemmeside sikrer du, at de kunder, der går rundt og har brug for netop dine produkter eller services, faktisk også finder din virksomhed.

Folk forventer at kunne finde svar på deres spørgsmål på nettet. Derfor er din nye hjemmeside selvfølgelig også synlig på Google.

 

Skab troværdighed

I dag er din hjemmeside og din tilstedeværelse på de sociale medier nogle af de ting, som kunderne kigger på, når de skal vurdere virksomheder - især små og mellemstore virksomheder de ikke kender i forvejen.

En velfungerende hjemmeside er nemlig et tegn på, at virksomheden er sund, og at den også eksisterer i morgen, så de kan få fat i virksomheden, hvis noget skulle gå galt i salget.

Hvad får du med?

Med en hjemmeside fra Vitago er du sikker på at få en professionel og langtidsholdbar løsning. Og der er tænkt på det hele

 • Komplet hjemmeside

  Vitago klarer det hele fra teknisk opsætning til design. Det eneste du skal sørge for er tekster og billeder.

 • Brugervenligt og ukompliceret

  Din hjemmeside bliver lavet så det er nemt for dig, at ændre på den. Vil du rette en tekst, på en af dine sider? Det tager kun et par minutter. Hvis du kan finde ud af at bruge Word, kan du rette din egen hjemmeside til. Og bare rolig, får du problemer er der vejledninger der kan hjælpe dig.

 • Mobilvenligt design

  Din hjemmeside bliver lavet således at den ser godt ud på alle enheder, altså både mobil, tablet og PC'er.

 • Søgemaskinevenlig

  Din hjemmeside bliver lavet så du let kan findes på de forskellige søgemaskiner. Jeg sørger også for at overvåge om der skulle opstå problemer med f.eks. Google

 • Fremtidssikret

  Din hjemmeside bliver lavet i et moderne og enkelt CM-System. Det betyder at der altid sker udvikling på din hjemmeside og at den er fremtidssikret.

 • Opdatering og sikkerhedsback-up

  Med en hjemmeside fra Vitago er din hjemmeside altid up-to-date. Der er sørget for opdateringer så du kan få de nyeste ting der bliver frigivet med. Der er også daglig backup af hele din hjemmeside, i tilfælde af at uheldet skulle være ude.

 • Fast køreplan og faste priser

  Vi laver i samarbejde en plan over hvordan vi opbygger din hjemmeside. Du er med i hele fasen og ønsker om design m.v. bliver taget med dig. I sidste ende er det dig der bestemmer

 • Tilfredshedsgaranti

  Vi er ikke færdige med din hjemmeside, før du er tilfreds. Simpelt..

 • Bedst til små og mellemstore virksomheder

  Vitago leverer hjemmesider til små og mellemstore virksomheder. Falder du ikke ind under den kategori, er der heldigvis også andre på markedet. Jeg har dog valgt at specialisere mig i små og mellemstore virksomheder, og blive rigtig god til den slags hjemmesider. Det betyder at dit firma også kan få en ny hjemmeside til en særdeles god pris.

Få en hjemmeside der ser godt ud - på alle enheder

Alle hjemmesider udvikles så de både ser godt ud på store og små skærme

Pris

Alle hjemmesider er forskellige, så prisen afhænger af funktionalitet, design og eventuelt andre ønsker.

En hjemmeside fra Vitago starter fra 8000,- ex moms, men bare rolig - kvaliteten er i top, og der er taget hånd om alt.
Hosting, opdateringer, backup og alt det tekniske klarer Vitago også. Læs mere om det her

Få en professionel hjemmeside der skiller sig ud

Få en simpel men effektiv hjemmeside der repræsenterer din virksomhed, så du også bliver synlig på nettet.