Professionelt - bare uden bureaukrati

Hvad er Vitagos værdier? Og hvad kan du forvente?

 • Forståelse for din forretning og situation

  Du har et mål (fx øget antal visninger), et budget (så billigt som muligt) og en deadline (i går).
  Jeg har prøvet det hele før og ved, hvordan du får mest muligt for dine penge.

 • Kundeindsigt i stedet for mavefornemmelser

  Mine webløsninger virker, fordi de bygger på fakta frem for holdninger.
  Vi tager en dialog om, hvem dine kunder er, hvad de leder efter, og hvad der får dem til at købe.

 • Specialist i stedet for generalist

  Dit lokale reklamebureau laver både hjemmesider, brochurer og radiospots. Jeg tror på specialisering og laver udelukkende webløsninger. Det giver de bedste resultater.

 • Hurtig, personlig service

  Ingen ventemusik i telefonen. Ingen standardsvar på e-mails. Til gengæld en god og personlig service.

 • Brændende engagement

  Jeg elsker mit arbejde, og jeg er god til det. Det kan du mærke, når vi mødes. Min nysgerrighed og entusiasme overrasker de fleste. Og ja, mandag er den bedste dag på ugen.

 • Vil du hænge i det du kender?

  Jeg brænder for webdesign, og det afspejles i de løsninger jeg leverer.
  Men det betyder også at jeg har lysten til, at lære om de nyeste teknologier, så du altid har en løsning som er tidssvarende.

 • Færre forkortelser og mindre varm luft

  Du har dit el-selskab, hvis du vil se dårlig kommunikation, fagudtryk og uforståelige regninger. Og du har mig, hvis du kan lide klar tale uden jargon og tekniske forkortelser.

 • Sikkerhed i top

  Sikkerhed er en stor, men desværre typisk overset faktor. Hos Vitago er der altid styr på sikkerheden, og den bliver taget meget alvorligt.

Kærneværdier

Hele vejen rundt om din hjemmeside

Grunden til at mange af mine kunder har valgt mig, er at jeg tager mig af alt det tekniske vedrørende deres hjemmeside. Det betyder at alt er samlet ét sted, og man således ikke skal bruge tid på at finde ud af hvem og hvor de forskellige ting ved hjemmesiden ligger.

Jeg klarer alt fra udvikling og design, til at hoste webløsningen samt yde support. 

Jeg er med hele vejen og arbejder i kulissen for din virksomhed. Kontakt mig i dag, så kan jeg fortælle mere om, hvorfor mine kunder vælger mig. Og hvorfor du også skal vælge mig.

Vitagos kunder

Mit koncept er ret simpelt - Derfor er det også typisk små og mellemstore virksomheder jeg arbejder med.

Har du brug for en avanceret løsning, med eget intranet og som kan snakke sammen med jeres kaffemaskine? Så er det ikke mig, du skal bruge. Der findes mange andre, som tager sig af den slags opgaver. Jeg har valgt snævre min målgruppe ind, og blive super god til det, i stedet for at skyde med spredehagl. Jeg beklager - Men det giver de gladeste kunder i sidste ende.

Det vigtigste er nemlig, at mine kunder får en god oplevelse med den løsning de får. En god oplevelse i forhold til, at den når det opsatte mål sammen med så lidt arbejde for kunden som muligt.

En aftale er en aftale

Det er vigtigt at overholde aftaler - Fra begge parters side. Det giver det bedste samarbejde og de bedste relationer.

Jeg gør mit bedste for at levere de løsninger som vi har aftalt - Og skulle det ske at I ønsker at vi ændrer i nogle ting når siden er færdig, så gør vi selvfølgelig det.

Priser

Hos Vitago er prisstrukturen meget simpel.

Vi klarlægger hvad siden skal kunne, og hvordan den skal se ud. Derefter får du en pris. Og det betyder, at det er den pris du skal betale. Der kommer ikke alle mulige efter regninger eller skjulte gebyrer. Det har du dit teleselskab til at klare.

Nemt!

Om Jesper og Vitago

Mit navn er Jesper Holst og jeg startede Vitago tilbage i 2014, fordi jeg følte at der var brug for en spiller på markedet der kunne levere flotte og 'nemme-at-bruge' hjemmesider til små og mellemstore virksomheder.
Og det må man sige at der gjorde! Vitago er vokset meget mere end jeg havde turde at håbe på, og jeg tror at det er fordi folk kan lide klar snak og priser der er til at forstå.

Jeg er år gammel og uddannet indenfor IT. Jeg er bosat i Vejle og har mit kontor i Vejle midtby.  Til gengæld har jeg kunder i hele landet - Det er nemlig ikke nødvendigt med lange møder - Vi tager det bare over telefonen, og hvis nødvendigt fjernstyring af din PC.

Konceptet er ret enkelt - Lav simple sider som brugerne rent faktisk kan finde ud af at bruge - Tilsæt så at der er 100% styr på alt hvad der hedder backup, hosting, opdateringer og vedligehold, uden at brugerne skal røre en finger. Så har man opskriften på en billig men professionel og driftsikker hjemmeside.

Jesper Holst - Vitago.dk - Webdesign, Webhosting og Online synlighed

Jesper Holst

Vil du høre mere?

Tror du, at vi kunne matche godt? Slå på tråden eller send en e-mail, så tager vi en uforpligtende samtale om hvad du har brug for.