Professionelt - bare uden bureaukrati

Hvad er Vitagos værdier? Og hvad kan du forvente?

 • Forståelse for din forretning og situation

  Du har et mål (fx øget antal visninger), et budget (så billigt som muligt) og en deadline (i går).
  Jeg har prøvet det hele før og ved, hvordan du får mest muligt for dine penge.

 • Kundeindsigt i stedet for mavefornemmelser

  Mine webløsninger virker, fordi de bygger på fakta frem for holdninger.
  Vi tager en dialog om, hvem dine kunder er, hvad de leder efter, og hvad der får dem til at købe.

 • Specialist i stedet for generalist

  Dit lokale reklamebureau laver både hjemmesider, brochurer og radiospots. Jeg tror på specialisering og laver udelukkende webløsninger. Det giver de bedste resultater.

 • Hurtig, personlig service

  Ingen ventemusik i telefonen. Ingen standardsvar på e-mails. Til gengæld en god og personlig service.

 • Brændende engagement

  Jeg elsker mit arbejde, og jeg er god til det. Det kan du mærke, når vi mødes. Min nysgerrighed og entusiasme overrasker de fleste. Og ja, mandag er den bedste dag på ugen.

 • Vil du hænge i det du kender?

  Jeg brænder for webdesign, og det afspejles i de løsninger jeg leverer.
  Men det betyder også at jeg har lysten til, at lære om de nyeste teknologier, så du altid har en løsning som er tidssvarende.

 • Færre forkortelser og mindre varm luft

  Du har dit el-selskab, hvis du vil se dårlig kommunikation, fagudtryk og uforståelige regninger. Og du har mig, hvis du kan lide klar tale uden jargon og tekniske forkortelser.

 • Sikkerhed i top

  Sikkerhed er en stor, men desværre typisk overset faktor. Hos Vitago er der altid styr på sikkerheden, og den bliver taget meget alvorligt.

Kærneværdier

Om Jesper og Vitago

Mit navn er Jesper Holst og jeg startede Vitago tilbage i 2014, fordi jeg følte at der var brug for en spiller på markedet der kunne levere flotte og 'nemme-at-bruge' hjemmesider til små og mellemstore virksomheder.
Og det må man sige at der gjorde! Vitago er vokset meget mere end jeg havde turde at håbe på, og jeg tror at det er fordi folk kan lide klar snak og priser der er til at forstå.

Jeg er år gammel og uddannet indenfor IT. I min fritid roder jeg også med hjemmesider, f.eks. barry rabatkode siden. Jeg er bosat i Vejle og har mit kontor i Vejle midtby.   Til gengæld har jeg kunder i hele landet - Det er nemlig ikke nødvendigt med lange møder - Vi tager det bare over telefonen, og hvis nødvendigt fjernstyring af din PC.

Konceptet er ret enkelt - Lav simple sider som brugerne rent faktisk kan finde ud af at bruge - Tilsæt så at der er 100% styr på alt hvad der hedder backup, hosting, opdateringer og vedligehold, uden at brugerne skal røre en finger. Så har man opskriften på en billig men professionel og driftsikker hjemmeside.

Jesper Holst - Vitago.dk - Webdesign, Webhosting og Online synlighed

Jesper Holst

Vil du høre mere?

Tror du, at vi kunne matche godt? Slå på tråden eller send en e-mail, så tager vi en uforpligtende samtale om hvad du har brug for.